28 maart 2024

Wibra lanceert "Henny zoekt Huisman/-vrouw van het jaar 2024"

Wibra lanceert “Henny zoekt Huisman/-vrouw van het jaar 2024”

Epe, 28 maart 2024 – Wibra kondigt in samenwerking met reclamebureau Bijvoorkeur trots de lancering aan van de "Henny zoekt Huisman/-vrouw van het Jaar 2024" verkiezing. Wibra is er voor de manager van het gezin: de persoon die het gezin en huishouden draaiende houdt en altijd op zoek is naar betaalbare oplossingen. Met dit initiatief wil Wibra deze hardwerkende helden en heldinnen van het gezin/huishouden in Nederland in het zonnetje zetten. Met Henny Huisman als presentator en gezicht van de campagne heeft de verkiezing een zeer toepasselijke naam gekregen… Henny zoekt Huisman-/vrouw.

Alle huismannen en -vrouwen in Nederland worden aangemoedigd om zichzelf op te geven door een kort, leuk filmpje van maximaal 1,5 minuten te sturen waarin ze zichzelf voorstellen en hun prachtig schoon en opgeruimd huis presenteren. Ze moeten laten zien waarom ze de nominatie Huisman/Vrouw van het Jaar verdienen. Aanmeldingen zijn vanaf 28 maart mogelijk via https://www.wibra.nl/hennyzoekt/.

Uit alle aanmeldingen worden door de vakkundige juryleden influencer Rowenna van der Linden en de PoetsQueen maximaal 12 kandidaten geselecteerd. De jury bezoekt de kandidaten thuis en beoordeelt of het huis inderdaad zo sprankelend schoon blijkt te zijn. Daarnaast zullen de 12 genomineerden tijdens de grote finale in de nieuwe show: "Henny zoekt Huisman-/vrouw" zichzelf moeten bewijzen. Ze strijden deze dag om de eer om een jaar lang de titel Huisman-/vrouw van het jaar 2024 te mogen dragen. Maar natuurlijk zijn er ook aantrekkelijke prijzen te winnen, want de huisman-/vrouw van het jaar verdient het om even in het zonnetje gezet te worden.

Voor meer informatie en updates over de "Henny zoekt Huisman/Vrouw van het Jaar 2024" verkiezing, bezoek https://www.wibra.nl/hennyzoekt/.

Over Wibra

Wibra is van origine een familiebedrijf uit Epe met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen en focust zich op de manager van het gezin. Met actuele winkels én een breed assortiment in huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en seizoensgebonden artikelen blijft Wibra een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten van de klant. Het bedrijf telt meer dan 250 filialen in Nederland en België en opent medio juni haar eerste filiaal in Frankrijk.


Bijlagen en downloads

Wibra Henny Zoekt - 750x500 px.png
Download bestand
Wibra Henny Zoekt met logo 1200x1200 px.png
Download bestand