Jel lanceert haar nieuwe collectie bij Wibra

Jel lanceert haar nieuwe collectie bij Wibra

Op dinsdag 21 mei om 20.00 uur lanceert modeontwerpster en styliste Jeltje van der Pol (Instagram: @jel_nl) haar nieuwe veelbelovende en limited collectie bij Wibra. De vorige samenwerkingen waren een doorslaand succes: items waren in een mum van tijd uitverkocht en klanten reageerden vol enthousiasme. Om aan deze overweldigende vraag te voldoen en fans opnieuw een kans te geven op een uniek Jel-item, presenteren Jel en Wibra ‘Jel’s collection’. 

‘Jel’s collection’ bestaat uit vijf items: drie lange jurken, een korte jurk en een top met short. Elk model is verkrijgbaar in twee kleuren of prints. Jeltje van der Pol legt uit: "Ik vind het belangrijk om een collectie te ontwerpen die voor élke vrouw leuk is en waarin elke vrouw zich mooi voelt. De collectie bestaat uit makkelijk draagbare, toegankelijke modellen, passend bij veel figuurtypes. En natuurlijk voor elke maat, want deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met maat 56!"

Veelzijdig en zomers

De nieuwe collectie is geïnspireerd op de aankomende zomertrends: fris, kleurrijk en vrolijk. "Deze collectie past niet alleen perfect bij mijn stijl, maar ik wil ook dat het een 'YES! Ik heb zin in de zomer!' gevoel oproept," zegt Jeltje. De collectie is gemaakt van luchtige, ademende materialen. De items zijn geschikt voor meerdere draagmomenten; je kunt ze overdag dragen, naar het strand, het terras of een feestje. Het is maar net hoe je ze stylet. Zo haal je meer uit je kleding!

Twinning en styling

Extra leuk: er is ook een 'mini me' collectie, zodat je kunt twinnen met je kleintje! De collectie kun je daarnaast combineren met leuke bijpassende zomerse tasjes en met Jel’s sieradencollectie. Deze sieradencollectie bestaat uit oorbellen, een ketting en een mooie armband. Alles is qua kleur perfect op elkaar afgestemd.

Verkrijgbaarheid

Jel zal vanavond om 20:00 uur live gaan om haar nieuwe items te laten zien. Vanaf dat moment is ‘Jel’s collection’ online verkrijgbaar en vanaf woensdag 22 mei hangt de collectie in de winkels.

De samenwerking van Jel en Wibra past bij de ambitie van beide partijen om vrouwen de gelegenheid te geven om zich altijd mooi te voelen, ongeacht hun budget.

Over Wibra

Wibra is van origine een familiebedrijf uit Epe met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen en focust zich op de manager van het gezin. Met actuele winkels én een breed assortiment in huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en seizoensgebonden artikelen blijft Wibra een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten van de klant. Het bedrijf telt meer dan 270 filialen in Nederland en België en opent deze zomer haar eerste filiaal in Frankrijk.