22 april 2024

Wibra opent in mei drie winkels in België

Wibra opent in mei drie winkels in België 

Temse, 22 april 2024 – In de maand mei worden maar liefst drie nieuwe Wibra winkels geopend in België. Op 2 mei in Ledeberg, op 8 mei in Sint-Pieters-Leeuw en op 15 mei in Mol. Met meer dan 270 winkels verspreid over Nederland en België, bouwt Wibra verder aan een stevige reputatie in de detailhandel sector. 

Wibra kiest er meer en meer voor om hun winkels te plaatsen naast of vlakbij supermarkten. Dit geeft het winkelend publiek de mogelijkheid om al hun dagelijkse boodschappen op één plek te doen, wat ervoor zorgt dat de manager van het gezin meer tijd over heeft. De discounter begrijpt dat het beheren van een gezin en het rondkomen met een beperkt budget een uitdaging kan zijn.

Ligging

Country Director van Wibra België Claudine Nachtergaele licht de keuze van deze locaties toe: “In het verleden hadden we ook een vestiging in Ledeberg. We waren al geruime tijd op zoek naar een geschikt pand en deze hebben we nu gevonden. Het pand is gelegen in de Brusselsesteenweg. Sint-Pieters-Leeuw is een nieuwe locatie voor ons. We hebben ervoor gekozen om ons te vestigen in Shopping Pajot. Een druk bezocht retailpark waar klanten terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. Het filiaal Mol komt terug op haar oude locatie, namelijk op het Baron van Eetveldeplein. Wel wordt het pand volledig ingericht volgens het nieuwe concept.

 

Succesformule

Wibra streeft ernaar om een vitale rol te blijven spelen bij zowel de alledaagse als bijzondere momenten in het leven van gezinnen. Met een breed en uitgebreid assortiment waaronder huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en actuele & seizoensgebonden items maakt Wibra het voor de klant mogelijk om het leven leuker en gemakkelijker te maken. “De prijs-kwaliteitsverhouding is daarbij heel correct en vooral ook toegankelijk voor ieders budget. We zijn er zowel voor de budgetklant als voor de koopjesjager”, aldus Nachtergaele.

 

Over Wibra

Wibra is van origine een familiebedrijf uit Epe met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen en focust zich op de manager van het gezin. Met actuele winkels én een breed assortiment in huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en seizoensgebonden artikelen blijft Wibra een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten van de klant. Het bedrijf telt meer dan 270 filialen in Nederland en België en opent medio juni haar eerste filiaal in Frankrijk.


Bijlagen en downloads

Wibra winkelconcept 2024.jpg
Download bestand